Обява за работа: Netage.bg търси дизайн гуру

Както може да се прочете на Careers at Netage Solutions сайта, netage.bg търси да назначи старши графичен дизайнер. Нетейдж е фирмата, в която работя заедно с една камара приятни хора и ще съм много щастлив ако се намери някой, който би ни помогнал/а да продължим да правим най-яките сайтове в България. Елате повече!

8 thoughts on “Обява за работа: Netage.bg търси дизайн гуру”

 1. Супер, само дето както всички ние, занимаващи се с уеб дизайн повече от 5 години, знаем netage отдавна не прави най-яките сайтове в бг. Дори изобщо не прави яки сайтове. Причината е проста – некадърни графични дизайнери. Само погледни 2-3 неща на badmotherfucker (добре познатия Николай, който ако не знаеш кой е е редно да идеш да копаеш домати) и направи сравнение с портфолиото на netage – ужас и безумие или по-скоро безумен ужас:-)))

 2. Mony: Бих могъл да поспоря с теб. Особеното в нетейдж е, че в голяма част от времето не прави стандартните фирмени сайтове, а портали и уеб приложения, които поставят доста по-различни изисквания към графичния дизайн. А що се отнася до портфолиото на badmotherfucker – верно къде е?

 3. Не прави стандартни фирмени сайтове? Хъмм явно следващите примери от сайта на нетейдж са “настандартни”:
  http://www.pfohe-mall.com
  http://www.hblaw.ch
  http://www.lpcapitaladvisors.com
  http://www.fletcherlynd.com
  Това ако са “най-яките сайтове в България” здраве му кажи! Освен това дали е стандартен или нестандартен един сайт не променя дали е добър. Само ще кажа фентъзи интерактив – те нямат дори 1 стандартен сайт. Не че искам да се сравнявате с тях, хората работят при други условия, но все пак нали трябва да се стремим към най-добрите? Малко по-далеч стойте от useit, че ви влияе зле с грозотата си:-)

  Колкото до сайтовете на Николай, самия факт, че не знаете нито един от тях не говори добре за вас:-(
  Ето някой от последните му неща:
  http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=14362
  http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=13669
  И едно нещо старо, от преди 4 години е мисля:
  http://net2calls.com/
  Това изнамерих в момента, имам доста повече свалени при мен

  Иначе успех с намирането на подходящия кандидат

 4. Mony: Надявах се да не кажеш това, което каза. Съжалявам, че сайтовете на нетейдж и на Николай, които си споменал/а, са ти оказали толкова дълбоко въздействие.

  Иначе съм на ICQ 118923024 за всякакви коментари.

 5. Ето това се вика face to face battle :). Аз като безпристрастен наблюдател мога да кажа – Mony много се нахвърляш изпусни парата. Ако найстина имаш опит, трябва да си по-толерантен все пак това е комерсиална сфера и се правят компромиси с клиенти, желания и т.н. Иначе винаги дизайнера си представя нещата по-добре и крайния продукт е далеч от идеята му в началото. Иначе, направих справка в портфолиото. Не са им лоши сайтовете на netage – страхотни е силно казано, но са добри и грамотно направени и общо взето се вижат в правилна посока. Пък и това което съм чувал хората, които работят там са доста в час с нещата.

 6. Ма сайтовете на нетейдж няма как да ми окажат въздействие, защото са далеч от онези неща, които могат да получат label-а “страхотни”. Както е написал ivozag те са грамотни и до там. Не бих ги нарекъл грозни в никой случай, но безспорно нямате кадърни уеб/графични дизайнери. Вероятно затова сте се насочили в една друга сфера с “леки, изчистен, и по стандартите” дизайни. И отново ще ти кажа, като съвет го приеми – по-далеч от useit, че залитвате в много лоша посока. Едно време нетейдж правеха страхотни неща. От 2 години някъде е много зле. Добре че подписахте оня договор с WMG да имате някакви големи проекти.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.