← Назад към всички записи

Две седмици по-късно

Вече 2 седмици си карам колата след като я взех от сервиза

Мога да обобщя впечатленията в няколко точки:

1.

Привикнах да карам толкова ниска кола и даже взех да наглея и да не си играя нагоре-надолу с въздушното окачване на всеки легнал полицай. Обаче все пак на първата седмица разбих добавката за предната броня. Слава богу карах внимателно и бавно. И когато опря в една от ония яки повдигнати пешеходни пътеки само се чу „Прас“ и се разпадна културно на няколко парчета.

Добре, че наблизо имаше бензиностанция и там с лепяща лента закърпих ситуацията, колкото да се прибера вкъщи.

2.

Това ми даде възможност да пробвам как би изглеждала колата със стандартната добавка за предна броня (моята стара). Затова монтирах нея докато майсторите залепят и боядисат Pandem-ската. Все ми си се струваше, че ще е ок, понеже Pandem-ската е доста голяма.

Обаче не. Обикновената е твърде малка и се губи линията със страничните прагове и добавките за задната броня. Просто целия пакет Pandem е измислен като едно цяло и няма как да се махат части.

3.

Най-накрая сложих и капачките на BBS джантите. Изглеждат много по-добре. И по-скъпи 🙂

Ето и няколко снимки в тоя (междинен) вид:

4.

Това което най-много ме изненада обаче е впечатлението, което прави колата на околните. Няма начин да излезна някъде и да не ми свирне или помага някой по улиците. Непрекъснато някой снимка колата или нещо разглежда.

Във фейсбук групите вече имаше няколко поста на такива хора, които са ме видели. И под тях стотици коментари кой къде ме е видял. Буквално мога да си проследя движението по града по минути.

Което доста ме смущава и притеснява. Нали съм малко социопат…

Както и да е – ето няколко от тия „шпионски“ снимки:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.