Categories
Основното

Имало смисъл от социалните мрежи

Видео с Николай Василев

Дори и само, за да видиш физиономията на министъра на държавната администрация, когато депутат цитира по национална телевизия следното ти изказване:

zdravenportal.bg е поредната свинщина на правителството. 1,2 млн. лева на вятъра. Как може толкова зле да го направят тоя сайт?!

http://twitter.com/georgivar/status/1279419726

hint: когато гледаш видеото в сайта на btv превърти до 8:25 (часовника горе вдясно на екрана).

3 отговори на “Имало смисъл от социалните мрежи”

хахахахаха след sulla и ти се нареди сред видните интернет-дразнители на българските полтици :)

само че василев може да е гном, ама поне акъла му е повече от на соломон паси, та не започна да мрънка за „художествени съвети“ и красота на речта по битиви (може би щото ако се приложи правилото за красива реч, битиви трябва да я спрат изобщо)

Ники е хиена и ще намери винаги начин да се измъкне от неудобни ситуации. Виж 1,2 милиона за сайт, това вече е тотална свинщина откъдето и да го погледнеш. Толкова е цената на някои сайтове в топ 500 в нета :) А и всички знаем колко безсмислен труд кипи само и само да се „усвояват“ средства. Само дето усвояват=разхищават ! За сметка на това данъчната администрация може да те преследва като гладен вълк по петите за минимални задължения. Изобщо толкова бясно-луда държава, където всеки ден се чудиш как е възможно политиците толкова да си изгубят акъла, просто няма!

Тоя малкия, що не го питате коя варненска фирма ги прави тея бози….

И дали не са негови хора.

Leave a Reply