Categories
Основното

Да ги избият до крак

Чета, че щяло да има протест срещу избиването на бездомните кучета в София. Ужас!

От известно време забелявзвам, че пак са се навъдили гнусните глутници от злобни, диви и опасни животни. Не знам на какво се дължи факта – сигурно са свърили парите на клиниката, в която ги кастрираха или пък някои умопомрачени любители на животните са направили някаква глупост.

Забелязвам, защото обичам да се разхождам пеша из София. Рзащото жената изпитва панически страх от улини кучете. Заради което се налага да подбираме специални проверени маршрути и да заобикаляме от далеч всеки намек за четирикрако присъствие. Което е абсолютно безумно при положение, че живеем в центъра на столицата. Не в някакво планинско село с добитък във всеки двор, който трябва да бъде пазен.

Освен това трябва да бъдат жестоко глобявани и затваряни в специализираните институции всички хора, които по някакъв начин допринасят за развъждането и появата на бездомните кучета. Всякаквите му там строителни работници, баби и лелки от входовете, малките деца и родителите, които им подаряват най-безотговорно домашни любимци, стопаните на специални породи кучета, които ги оставят да се пецкат с бездомните. Въобще всеки изверг, който си позволява да развъжда неконтролируемо дива природа насред бетонния рай наоколо.

Разбира се – да си обикалят специални отряди на фирмите на чистота, които да правят така, че бездомни кучета да няма. Никъде и никога повече.

58 replies on “Да ги избият до крак”

Споменатите в поста бабки, лелки и прочие киноложки корифеи от входовете също трябва да плащат за кучетата угояват около блоковете. Дори и да са кастрирани, тия кучета не изчезват – който се грижи за тях да поеме отговорност, след като толкова обича пухкавите добичета. Аз съм против да гледам, каквито и да било помияри по улиците – кастрирани или не, няма значение. Понеже съм толерантен, не правя разлика между полово способни и полово немощни :))) Плюс това – женските помияри да не би да са неагресивни и добри?

Какъв е смисълът да ги кастрират и пак да ги връщат по улиците – мен не ме е страх, че ще ме е*ат, а че ще ме ухапят. Съгласен с Жоро.

Докато бях студент, сутрин редовно ме нападаха кучета, все още гладни и зли. Същите тези кучета бяха кротки следобяд, но много ло

ps1. те май кастрират женските, не мъжките, защото е по-ефективно?
ps2. хуманност означава любов към хората, не към кучетата. любовта към хората изключва поддържането на популация от помиари.

който го е страх от кучетата…. да не ходи в Слатина. мен там са ме гонили 1-2 пъти глутниците :)

Аз мисля че трябва да бъдат изтребени, защото всеки ден треперя като се прибирам по тъмно да не ми скочат. Едни бабки от съседния вход ги хранят и един път едно злобно ме залая а бабата вика „А, спокойно, тя е бездомна, затова те лае“…отде да съм сигурна че следващия път няма да ме захапе.
Може да е нехуманно, обаче който е такъв голям хуманист да си прибере два-три помияра и да си ги гледа вкъщи.

Мдаааа, Сталин пробва с изселване и кноцетрационни лагери и не става. Сега Путин му сърба чеченската попара.

След такива изцепки само мога да ти пожелая теб да те „избият до крак“… bastard :)

Всъщност нямам нищо против кучетата. Не мразя по принцип всички кучета. Само тия дето ми пречат да ходя по улицата и се опитват да ме убият. Пък понеже ние – хората – сме по-силни и повече ще ни е по-лесно да убием кучетата. Нямат

Понеже ме натъжиха много повечето мнения, в някои от които нотките бяха направо истерични, питам се – когато казвате „убийте го/ги“, с такава лекота, на кого го казвате? Ако на теб, Георги, или на теб, Све, или на теб, ЛийАнн, дам оръжие и ви кажа „убий което куче срещне

Ани, куче може по много начини да се убие. Чичката Michel по-горе вярно обади – агресията ражда агресия.

Драги Жоро,
Спород теб кучетата трябва да се избият. Защото ни (т.е. ти) пречат да се разхожда

„Ако на теб, Георги, или на теб, Све, или на теб, ЛийАнн, дам оръжие и ви кажа “убий което куче срещне

Ако някое куче ми навреди, ще го намеря и ще му размажа физиономията с камък.
Съседи са тровили кучета, които са ги нападали.

А ако някой човек ти навреди, ще го намери

това произлиза от арогантната им, дебелокожа представа, че хората са повече от кучетата. камо ли пък хората от 21-ви век (ах!), в столицата (ах!), в европейската (ах!) столица (ах!)! тъй я, срамота – на пъпа на видните, богоизбрани, модерни, елитни снобове да има бездомни кучета, които на всичкото отгоре нямат блогове, баси изостаналите псета! пффф.

@Michel

Не може да има знак = между хората и кучетата.
Хората не вървят по улиците и да хапят другите хора. (Въпреки, че има

@Kmdr & Боби
Хората не вървят по улиците и да хапят другите хора. (Въпреки, че има

„Естествено, че на бездомните кучета не им е мястото на улицата!“
Ми къде?
Вярно, че на бездомните -деца- мястото им е в „Дом майка и дете“ (мразя това име), следователно бездомните кучета трябва да се помещават в „Колиба, куче, пъппи“.
Само, че такова няма.

Е, Stranger и другите защитници на бездомни кучета: Аз говоря от опита си. В смисъл, че ако не минавах на отсрещния тротоар при вида на глутницата или пък ако при многобройните инциденти не се отбранявах с чанта, чадър, камък или каквото на момента ми е било под ръка сега едва ли щях да пи

Абе да ти кажа, има кучета, които „усещат“. Казват, че кучетата имат добър нюх, неведнъж се случва да лаят по съмнителни и криминални личности. Циганите например доста често ги лаят…

Ако не друго, при такива дискусии поне така силно си проличава кой какъв е и от какво се страхува….а най-глупавото е, че почти всички мнения в защита на „избийте ги до крак!“ показаха само едно – че искат някой друг да ги избие, да не са те – ако може, да не е от упор, а с отрова, например.

Действително смятам, че проличава какви хора сме първо по отно

смърт. смърт. смърт.
дума повторена три пъти. как ви звучи. ужасно. независимо дали става въпрос за смърт на човек, смърт на куче. смърт на каквото и да е животно. звучи ужасно.

нека се намери ре

То стана ясно, че компромис не може да се намери. Кой каквото си знае, това си бае. Аз от известно време си мисля, че ми трябва спрей за защита.

Освен това съм за тоталното изтребление на хлебарките и плъховете. Разбира се и това е нехуманно, но така или иначе вече съм заклеймен от природозащитниците та не ми пука.

Да ги избием до крак!

Съжалявам, че убийството е единствената такава тотална и мигновенна възможност, за която се сещам.

това е гнусно!
Не са виновни животните че са бездомни…някой помияр на два крака ги е направил такива..ако се замислите малко с пиле

Феята на зъбчетата всъщност се оказа караконджул;(

Leave a Reply