Categories
Основното

Да ги избият до крак

Чета, че щяло да има протест срещу избиването на бездомните кучета в София. Ужас!

От известно време забелявзвам, че пак са се навъдили гнусните глутници от злобни, диви и опасни животни. Не знам на какво се дължи факта – сигурно са свърили парите на клиниката, в която ги кастрираха или пък някои умопомрачени любители на животните са направили някаква глупост.

Забелязвам, защото обичам да се разхождам пеша из София. Рзащото жената изпитва панически страх от улини кучете. Заради което се налага да подбираме специални проверени маршрути и да заобикаляме от далеч всеки намек за четирикрако присъствие. Което е абсолютно безумно при положение, че живеем в центъра на столицата. Не в някакво планинско село с добитък във всеки двор, който трябва да бъде пазен.

Освен това трябва да бъдат жестоко глобявани и затваряни в специализираните институции всички хора, които по някакъв начин допринасят за развъждането и появата на бездомните кучета. Всякаквите му там строителни работници, баби и лелки от входовете, малките деца и родителите, които им подаряват най-безотговорно домашни любимци, стопаните на специални породи кучета, които ги оставят да се пецкат с бездомните. Въобще всеки изверг, който си позволява да развъжда неконтролируемо дива природа насред бетонния рай наоколо.

Разбира се – да си обикалят специални отряди на фирмите на чистота, които да правят така, че бездомни кучета да няма. Никъде и никога повече.

58 отговори на “Да ги избият до крак”

Присъединявам се към изложеното мнение и част от коментарите (не смогнах да прочета всичките).

Георги, просто те подкрепям твоето мнение с две ръце. Вкъщи ситуацията е същата…
А на защитниците на бездомните кучета, от които сигурно 90% са собственици на дома

Смърт на псетата! Пълно е със селски дрисльовци-кучкари. Като искат куче, да си ходят на село и там да го напъхат в кучешката му колибка, или да си го сложат на кревата! Дайте да пуснем и няколко баби-Меци, конфискувани от сиганите! Просто това е показател за малоумието в нашата страна, столица и в тиквите на оглупелите „зрители“.
Шопите да го д***т! Да им вдигнат още цените за парното, за транспорта, за ел-енергията, данъците и т.н. На тях може да са им мили псетата, на мен може пък да са ми мили от „Топлофикация“, данъчните и „Софийски транспорт“. Квото и да му направят на българина, пак ще му е малко!

Moje li niakoi da mi pomogne,niama spasenie ot tezi pomiari,ne moga da se otarva ot tiah,a tezi kaputi ot ekoravnovesie,gi kastrirat i pak gi vrashtat…,kakva e otrovata,koiato ia ima na pazara ,kazaha mi za 4erna ili strihnin,no ve4e ne se prodava…,mislia da hvana niakoi mangal,dfa mu dam niakoi lev i da gi sabere…..

Leave a Reply