Списание .net


Вчера излезе първия брой на списанието .net на български език. За тези, които не са го видели още или не са чели оригиналното англисйко издание, мога само да кажа, че е най-доброто като съдържание списание за уеб разработка. Покрива най-разнообразни теми, учудващо актуално е и носи цялата сериозност (в смисъла на тежест, провереност, обмисленост) на печатна медия.

Издателите ме поканиха да пиша собствена колона. Аз приех и се надявам да успявам всеки месец да успявам да разкажа по нещо полезно и интересно за нещата, които ме вълнуват – ползваемост, преоктиране на интерфейси и взаимодестивие, интернет технологии.

Първият брой (както и всички останали) има основна тема – SEO. Написал съм какво мисля по въпроса.

Доколкото разбирам обаче ще има известни проблеми с намирането на списанието по РЕП-овете, заради трудности с уреждането на дистрибуцията. Все пак бих ви посъветвал да го потърсите по-усърдно и се надявам да ви мотивирам със следното бързо видео прелистване на броя:


5 responses to “Списание .net”

  1. Такова едно списание съвсем определено липсваше на пазара. Това си беше истинска пазарна ниша и аз лично се учудвам, че някои хора чак сега я съзряха.

  2. Интересно!
    Ами чудесно е, че се появяват подобни издания на български езин. Аз още не съм имал възможността да прелистя първия бг брой…
    Ще публикуваш ли тоята колонка он-лайн :) ?

  3. Мда, определено имаха проблем с дистрибуцията още от първия брой :( А аз в желанието си да не го изпусна три пъти ходих до Технополис и още толкова пъти тормозих издателите с инфо кога ще го има :) Но определено си заслужава усилията!

  4. Сега от позицията на хора, разлистващи списанието, ще споделите ли къде да насочим търснето си? :) Ако е възможно да споделите цена и страници също.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: