Семинар “Software Engeneering”


От някъде съм се абонирал да получавам известия за семинарите на БАРС. Вчера получих писмо-покана за семинар, който ми се струва интересен.

Ето го:

Здравейте, колеги,

Ето, че дойде време за следващия семинар, организиран от БАРС, от който ще получите полезни за вашата работа съвети и практики при управление и реализиране на софтуерни проекти. Този път темата е „Best Practices in Software Engineering”:

http://www.devbg.org/seminars/seminar-Software-Engineering-20-February-2008/

Семинарът ще се проведе на 20 февруари (сряда) в парк-хотел „Москва” в София, зала „Киев” от 18:00 часа. Както винаги, входът е свободен, така че можете да вземете и вашите колеги и приятели. Не ви обещаваме бира, кебапчета и подаръци, но ще има кадърни лектори и интересни теми.

Лекторите Михаил Михайлов и Стефан Кирязов са опитни софтуерни инженери с дългогодишен опит като ръководители на софтуерни проекти, с професионална сертификация и лекторски опит. Темите са технологично неутрални и полезни за всички, които се занимават с разработка на софтуер.

Програма на семинара:

18:00-18:50 – Rapid Development, Part 2

Speaker: Mihail Mihaylov

19:00-19:50 – Software Development Estimation – Dark Art or Science

Speaker: Stefan Kiryazov

20:00-20:40 – Usability Considerations for Developing Web Applications

Speaker: Mihail Mihaylov

Очакваме ви!

Макар Михаил Михаилов да ми се струва съмнителен авторитет и може би недостатъчно мотивиращ фактор, за да биете път до парк-хотел Москва все пак ще е яко да се засечем на 20-ти за малко networking. Пък и винаги съм смятал, че по-интересното на тия събития е дискусията, а не самите презентации.


One response to “Семинар “Software Engeneering””

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: