Какво имате против блогъри*

* въпрос в магазин за битова химия.

Блог пародията се завръща с пълна сила след като mikcname постепенно заглъхна.

Новата вълна започна с възникването на организацията Е@ем блогъри, която доколкото подразбрах е местно представителство на GNAA.

За да добиете по-ясна представа за мирогледа на тази нова формация, прилагам няколко цитата

за уикипедия: “популярната сред изродените блогъри интернет-енциклопедия Уикипедия (списвана от Уикипедофили и Уикипедерасти)”

за бгмама: “аз в бгмама при недоклатените кръволочки също ниемам работа. Там постоянно търсят некой да им даде я, черния си дроб, я да им дотъркаля ниекой варел с кръв и плазма, а тайно се надяват и ниекой да им го отфука докато си отглеждат между другото невръстните си отрочета. Ох, не е за хора там.”

за гугъл: “вражеска компания, която индексира тъпи блогове и трябва да бъде унищожена!!!” и “Ако търсите в Гугъл за някой специфичен термин, първите резултати са от шибани синдикирани блогъри (бел.прев: НА САПУН!), които пишат абсолютни безсмислици и си ги линкват помежду си! Trackback и тем подобните глупости са като хипертекстов вирус! Гугълският page rank не е измислян, за вашите КРЕТЕНСКИ блогове, където от 1000 страници, всяка една от тях се линк-ва с останалите 999!!!”

Аз като отявлен социопат заставам зад исканията на Е@ем блогъри. Защото в очакване на следващия блогосферен изблик от сорта на тези за шефчето на белла, за величието на отворения софтуер или класациите за най-тъп блог не  можах да не си спомня пoдписа на петьо във форума на флашбг-то “never underestimate the pоwer of supid people in large groups”.

idiocy.jpg

бтв трябва и аз да я прегледам тая книга – The Art of Demotivation.

Join the Conversation

3 Comments

  1. преди две години си мислех, че блог истерията скоро ще отмине, сега обаче си давам сметка, че е едва в началото и блог-селебритата тепърва ще изгряват. като магазини “Всичко за левче” са стана тази работа….

  2. не е изключено и mikcname да стои зад тази глупост, също толкова радикален е :)

Leave a comment

Leave a Reply